Jablko a skořice - jablečné máslo
Detailní popis produktu
Jablečná pomazánka, pomalu vyráběná vařením čerstvých jablek po dobu 24 hodin, je na západ od nás známá také jako jablečné máslo. Pro její výrobu využívám pouze čerstvá jablka od místních sadařů ze severních Čech. Do finálního výrobku používám směs jak sladších, tak i kyselejších jablíček, která před zahájením samotné výroby pečlivě přeberu a použiji pouze ta, která jsou ve 100% kondici, neotlučená, ani nikaj jinak poškozená.
Pečlivým výběrem použitých jablíček tak vznikne vynikající základ pro tu nejlepší jablečnou pomazánku, kterou můžete využít místo klasické marmelády. Je skvělá například na opečený toust, na chléb s máslem nebo na palačinku.
Moje jablečná pomazánka není další marmeládou, kterých můžete na trhu nalézt velké množství. Pečlivě vybraná jablíčka se totiž při nízké teplotě vaří postupně celých 24 hodin. Jablíčka se nejprve vaří s kvalitním nefiltrovaným jablečným octem a před dokončením se doplní pouze směsí řepného a třtinového cukru, trochou hřebíčku, pravé cejlonské skořice a špetky himalájské soli. Těchto pár ingrediencí spolu s pozvolným vařením vytvoří jedinečnou chuť této jablečné pomazánky.
Všechny své potravinářské výrobky, stejně jako tuto jablečnou pomazánku, vyrábím tak, aby mi chutnala a věřím, že budou chutnat i vám.
V květnu 2018 získalo označení KRUŠNOHOŘÍ Regionální produkt.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.