Borůvkový džem z lesních borůvek. doplněných citróvou šťávou a kůrou z BIO citrónů. Tento džem má nižší obsah cukru a je doslazován napůl cukrem a napůl medem.
Výběrový džem z kvalitních hrušek z Kláštereckých sadů s kvalitní madagaskarskou vanilkouV listopadu 2018 získalo ocenění KRUŠNOHOŘÍ regionální produkt.
Zajímavý džem z kvalitních hrušek, které pomalu vařím několik hodin se slaným karamelem. Máte-li rádi hrušky, najdete v tomto džemu nové a nepoznané chutě.
U džemů jsou jablka často vnímána jako nějaká levná výplň "jahodových džemů", ale to u nás nenajdete. Jablečný džem je jeden z mých favoritů. Ve skleničce najdete celých 75%...
Meruňkový džem je taková ta klasika, kterou si pamatujeme od našich babiček, kdy vyráběli několik osvědčených druhů a meruňky byly jedním z nich. Najdete tak mnoho různých...
Výborná ostružinová pomazánka z kvalitních ostružin, která v kombinaci s černým pivem Angry Bear, silným espressem z chomutovské pražírny a 90% čokoládou Lindt nabízí velmi...
Pro milovníky pálivých džemů jsem připravil vynikající švestkový džem, který vyrábím z těch nejlepších švestech od pěstitelů ze severních Čech. Švestky kombinuji s výborným...
Kečup je jedním z nejoblíbenějších omáček k masu, uzeninám či jako přísada do různých jídel. V obchodech se dají koupit více či méně kvalitní kečupy. Já vyrábím kečup ze směsi...
Výběrový džem z kvalitních švestek z Kláštereckých sadů s kapkou čerstvé jablečné šťávy a výborným portským vínem.
Švestky s portským získaly tato ocenění:
2018 - KRUŠNOHOŘÍ...