Přijímáme objednávky na tel: +420 601 576 270 a 728 605 840 (od 8:00 - 16:00, PO- PÁ)

Červenohrádecký kohout pro tradiční českou kuchyni

Kohout byl v minulosti považován za slavnostní, delikátní pokrm. V dnešní době si opět nachází cestu do českých kuchyní.

Již řadu let odchováváme kohouty pro využití v tradiční kuchyni. Kohouti jsou pomalu vykrmováni až do váhy 2,50- 3,50 kg živé váhy. Nejedná se o běžné broilery. Takovýto pomalý výkrm trvá cca 6 měsíců.  Což je zárukou kvalitního, vyzráleho masa. Pro srovnání. Dnešní broilerovékuře je vykrmované maximálně 36.dní. Což se samozřejmě na kvalitě a chuti výrazně podepisuje.

Pro zájemce z řad obchodníků a restauratérů.  Po vzájemné dohodě jsme schopni, Vám vyjít vstříc s jakýmkoliv množstvím. 

 

Z babiččiny kuchařky

Kouhout na víně

 

Na internetu lze najít spoustu receptů na přípravu skutečně báječných pokrmů:

 

      Kohout na červeném víně

      Kohoutna paprice

      Pečený kohout

      Kohout Pečený na celeru a cibuli

      Kohout na divoko

      Kohout na víně s hříbky a bylinkami

      Kohout v jemné smetanové omáčce

      Kohout a la bažant.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení